Algemeen    Verzekeren    Financieringen    Hypotheken    Administratie    Internetbankieren    Formulieren    Schade melden    Informatie

Via totaaladvies naar een optimale hypotheek

Op hypotheekgebied is het aanbod onoverzichtelijk groot. Is een aflossingsvrije hypotheek voor u aantrekkelijk, of biedt een beleggingshypotheek juist interessante perspectieven? En voor welke rentevariant en looptijd kunt u nu eigenlijk het beste kiezen?

Wij gaan voor u op zoek naar een hypotheekconstructie die aansluit op ˙w woonwensen en financiŰle mogelijkheden. We inventariseren uw situatie, brengen uw vermogensbestanddelen in kaart, kijken naar uw fiscale speelruimte en luisteren naar uw toekomstwensen (o.a. pensioen, studerende kinderen). Op basis van dit plaatje gaan we een hypotheekconstructie voor u samenstellen. Zo krijgt u een hypotheek waar u tevreden mee bent Ún blijft, en die de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding met zich meebrengt.

In het menu aan de linkerkant staan de  hypotheekvormen, u hoeft simpelweg een keuze te maken en de gevraagde informatie is beschikbaar.

Maatwerk is het sleutelwoord op hypotheekgebied. U heeft binnenkort een hypotheek nodig? U wilt uw huidige hypotheek actualiseren? U gaat op huizenjacht en wilt weten hoeveel u straks maximaal kunt lenen? Neem eens contact met ons op. U krijgt van ons een deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies, ondersteund door heldere rekenvoorbeelden.

Klik hier om uw maximale hypotheek te berekenen, of vul onderstaand formulier in wanneer u informatie wilt ontvangen.

Indien u meteen een offerte wil aanvragen kunt u dat doen door hier te klikken en het formulier uit te printen.

 

Formulier voor het aanvragen van informatie

Selecteer de gewenste items en geef aan hoe wij u kunnen bereiken.

Stuur documentatie over het product
Vraag een verkoper contact met me op te nemen
 

Naam

Adres

E-mail

Telefoon