Algemeen    Verzekeren    Financieringen    Hypotheken    Administratie    Internetbankieren    Formulieren    Schade melden    Informatie

 

 

 

 

Direct verzekerd

 

Via onze website (zie menu aan de linkerkant) kunt u online uw polis afsluiten. Dat betekent dat u direct verzekerd bent. U krijgt een papieren polis thuis binnen 2-3  werkdagen nadat u de verzekering heeft afgesloten. Er zijn echter een aantal bijzondere situaties mogelijk waarin het achteraf blijkt dat de betreffende verzekeraar u toch niet wil verzekeren. Hiervan krijgt u dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 2 werkdagen, bericht.

 

14 dagen bedenktijd

Niets menselijks is u vreemd. Dus ook niet terugkomen op een eerder gemaakte beslissing. U heeft recht op 14 dagen bedenktijd op alle afgesloten verzekeringen. Die 14 dagen gaan in vanaf het moment dat u de polis in huis heeft. Voor u heeft dit als voordeel dat u weet dat wij ook ons best voor u blijven doen na het afsluiten van de verzekering.

 

Adviesgesprek verzekeringen

Veel mensen vinden het prettig om al hun verzekeringen onder te brengen bij een verzekeringsadviseur. Via onze site kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een adviesgesprek. Hieraan zijn natuurlijk geen kosten verbonden. U kunt dan aangeven over welke verzekeringen u advies wilt hebben.