Algemeen    Verzekeren    Financieringen    Hypotheken    Administratie    Internetbankieren    Formulieren    Schade melden    Informatie

Verzekeren

Verzekeringen zijn een belangrijk onderdeel van de huidige maatschappij. We verzekeren ons voor de meest uiteenlopende zaken, om aan minder risico's bloot te staan. Op deze website vindt u een uitgebreide selectie aan beschikbare verzekeringen in Nederland en geven wij u de algemene informatie over deze verzekeringsvormen.

AdVeKo streeft er naar u deze informatie zo goed en helder mogelijk aan te bieden, zodat u de informatie die u zoekt, ook snel ter beschikking kunt hebben.

In het menu aan de linkerkant staan de verschillende verzekeringsvormen, u hoeft simpelweg een keuze te maken en de gevraagde informatie is beschikbaar.

Onze aanpak is praktisch en doeltreffend. Wij luisteren naar uw wensen. Wij inventariseren uw situatie. Risico's wegen we af: welke kunt u beter wel, en welke hoeft u niet af te dekken? Na analyse stellen we een oplossing op maat voor u samen. Spreekt deze u aan, dan onderzoeken we welke producten naadloos erop aansluiten. Een eerlijke, efficiŽnte werkwijze, die voor u de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding met zich meebrengt. Vul onderstaand formulier in wanneer u informatie wilt ontvangen.


Klik hier voor een overzicht van de maatschappijen waarmee we samenwerken.


Formulier voor het aanvragen van informatie

Selecteer de gewenste items en geef aan hoe wij u kunnen bereiken.

Stuur documentatie over het product
Vraag een adviseur contact met me op te nemen

Naam

Adres

E-mail

Telefoon